Doorgaan naar hoofdinhoud
Home > Community > Handelen met vertrouwen >  Overzicht

Handelen met vertrouwen

Twijfel je of een e-mail daadwerkelijk van eBay afkomstig is, of ben je op een website terechtgekomen die op eBay lijkt, maar in werkelijkheid een andere site is?
Klik voor meer informatie
Feedback is een belangrijk onderdeel van eBay. Voor iedere transactie kunnen de koper en verkoper door middel van feedback een oordeel over elkaar geven. Feedback bestaat uit een positieve, negatieve of neutrale score en een kort commentaar.
Meer weten over feedback? Klik hier
Veiligheid en vertrouwen zijn belangrijk voor het handelen online. eBay biedt kopersbescherming en andere middelen om veilig te handelen.
Meer informatie
In vrijwel alle gevallen verlopen transacties probleemloos. Als er toch onverhoopt iets niet naar wens loopt, kun je hier vinden wat je kunt doen.
Meer informatie
Een object verkocht, maar achteraf toch klachten? Betaling niet ontvangen? Negatieve feedback gekregen? Bekijk wat je kunt doen om geschillen te voorkomen en om geschillen op te lossen
Meer informatie
Hulpmiddelen en tips voor gerechtelijke instanties.
Meer informatie voor politiediensten
 
Je kunt je eBay-account en persoonlijke informatie beschermen door een paar simpele stappen te volgen en door je gezond verstand te gebruiken.
Meer informatie
Maak je je zorgen om spoof of nepwebsites? Bescherm je account en download de eBay-toolbar. Dit is de beste manier om te garanderen dat je op een echte eBay of PayPal website bent.