Doorgaan naar hoofdinhoud
Home > Hulp > VeRO programma >  Lijst van Over Mij pagina’s van VeRO-deelnemers
Onderwerpen

Introductie

Over VeRO

Een inbreuk melden

Lijst van sommige VeRO-deelnemers

Bent u geen rechthebbende?

Belangrijke informatie voor eBay gebruikers

Verwante Links

eBay Hoe & Wat

Veilig handelen

eBay-beleid

Hulp

Contact met ons opnemen

 


  Lijst van Over Mij pagina’s van VeRO-deelnemers  

Samenwerken met rechthebbenden

Door nuttige informatie en richtlijnen te verstrekken aan de grote gemeenschap van gebruikers op eBay, help je een veilige en aangename handelsplaats creëren. Zowel eBay als rechthebbenden maken dergelijke informatie online beschikbaar om gebruikers te helpen informeren.

Daartoe hebben vele deelnemers aan het VeRO-programma (Verified Rights Owner) op eBay hun eigen Over Mij Pagina gecreëerd (geïdentificeerd door het icoon ) om eBay gebruikers rechtstreeks op de hoogte te brengen van hun gedragslijnen en beleid.

Voorbeelden van Pagina's van VeRO-deelnemers

De Pagina's waarnaar je hieronder een link vindt, werden gecreëerd door rechthebbenden van auteursrechten, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten die deelnemen aan het VeRO-programma.

Kleding

Kunst, creaties en fotografie

Elektronica

Film, televisie en radio

Muziek

Muziekinstrumenten

Software

Sportartikelen & memorabilia

Varia

 We zijn ervan overtuigd dat deze informatie je zal helpen om veilig te handelen op eBay. We moedigen je ertoe aan direct contact op te nemen met de rechthebbenden indien je nog vragen hebt over hun producten of gedragslijnen. De rechthebbenden zijn zelf aansprakelijk voor de inhoud van hun Pagina.

Opmerking: Deze lijst van rechthebbenden omvat niet alle rechthebbenden die deelnemen aan het VeRO-programma. De lijst bevat enkel de rechthebbenden die Pagina's hebben gecreëerd. Andere rechthebbenden geven er de voorkeur aan geen Pagina te hebben.