Doorgaan naar hoofdinhoud
Home > Hulp > VeRO programma >  Ben je geen rechthebbende?
Onderwerpen

Introductie

Over VeRO

Een inbreuk melden

Lijst van sommige VeRO-deelnemers

Bent u geen rechthebbende?

Belangrijke informatie voor eBay gebruikers

Verwante Links

eBay Hoe & Wat

Veilig handelen

eBay-beleid

Hulp

Contact met ons opnemen

 


  Ben je geen rechthebbende?  

Het VeRO-programma is bedoeld voor rechthebbenden

Ben je geen rechthebbende van intellectuele eigendomsrechten, dan kun je geen lid worden van het VeRO-programma.

Dit betekent echter niet dat je helemaal niet kan helpen. Je kunt immers contact opnemen met de wettige rechthebbende (de onderneming of de persoon die de eigenlijke houder is van de intellectuele eigendomsrechten) en hem/haar ertoe aanzetten met ons contact op te nemen door het VeRO-programma te promoten dat beschikbaar is via www.ebay.nl/vero of www.benl.ebay.be/vero.

Gestolen voorwerpen

Je kunt het VeRO-programma niet gebruiken om gestolen voorwerpen aan te geven. Heb je een verkoper gevonden die voorwerpen aanbiedt waarvan jij denkt dat ze gestolen zijn, dan vragen we je contact op te nemen met de bevoegde politiediensten. Wij kunnen zelf niets doen met betrekking tot gestolen voorwerpen zolang we geen officieel verslag ontvangen van de politiediensten. Eenmaal in het bezit van een verslag, staan we de politiediensten graag bij in hun onderzoek. Neem hiervoor contact op met Customer Support en geef ons de coördinaten en contactgegevens van je politieambtenaar zodat we deze kunnen contacteren en helpen bij het onderzoek.

Community Watch

Wil je andere van inbreuk verdachte voorwerpen aangeven bij eBay, neem dan contact op met Community Watch. Wij kijken uit naar dit soort informatie, maar wijzen erop dat onze handelingsvrijheid om te antwoorden op je verzoek beperkt kan zijn bij gebrek aan een formele melding van de eigenlijke rechthebbende.