Speciale UPS-tarieven voor eBay-verkopers in Nederland en België

Gebruik je 10%-actiecode UPSEBAYNL op ups.com/nl en UPSEBAYBE op ups.com/be

Aan de slag:

Korting gebruiken

Hoe gaat dit in z'n werk?

Maak je UPS-verzendlabel op ups.nl of ups.be in zes stappen:

Ga naar de verzendpagina

Vertel UPS waar je verzending vandaan komt en waar deze naartoe moet.

Voer het type verpakking in (je eigen verpakking of expresseverpakking van UPS) en het geschatte gewicht van je pakket

Het invullen van de afmetingen en de aangegeven waarde is optioneel. Als je een aangegeven waarde invult, kun je tegen extra betaling verzekeringsservices voor het pakket toevoegen.

Selecteer je ophaaloptie en de gewenste UPS-service.

Kies extra services

Zoals onder rembours, handtekening vereist of koolstofvrije verzending.

Kies je betalingsoptie

Creditcard of iDeal. Schuif in het betalingsgedeelte de actiecodeknop naar Ja en voer de actiecode in UPSEBAYNL voor Nederland en UPSEBAYBE voor België. UPS Access Point Economy-verzendingen (verzendingen tussen UPS Access Point-locaties) zijn uitgesloten van deze speciale actie.

Betaal, druk het UPS-verzendlabel af

en bevestig het aan je pakket.

Je kunt het pakket volgen op ups.com of met de mobiele UPS-app. Je krijgt automatische updates over de status van je pakket.

Als je klant een van de meer dan 30 miljoen mensen is die zich hebben aangemeld voor UPS My Choice®, kan hij of zij het pakket doorsturen, vakantie-instellingen kiezen, een leveringsadres wijzigen of het pakket laten vasthouden op een UPS-locatie.

Tips voor succesvolle verzendin

Specifieke tips voor UPS

Tips van experts:

Verzending van UPS Access Point naar UPS Access Point is de goedkoopste service van UPS. Je geeft je pakket af op een UPS Access Point-locatie en laat je klant het ophalen bij een UPS Access Point bij hem of haar in de buurt. Dit is een handige optie voor drukke klanten die mogelijk niet thuis zijn tijdens de levering. Er zijn bijna 1000 locaties in Nederland en duizenden in landen in Europa en Noord-Amerika. Zoek een Access Point bij je in de buurt met onze online locatiezoeker.

Aan de slag:

Korting gebruiken

Kies UPS Standard voor levering op een bepaalde dag. Je kunt je klant dan vertellen voor welke dag de levering van het pakket is gepland. Uit onderzoek van ComScore blijkt dat niet weten op welke dag een pakket precies aankomt een van de belangrijkste redenen is om een winkelwagentje te verlaten.