Doorgaan naar hoofdinhoud

Introductie International Shipping van eBay

Biedt betere voordelen om internationale verzending eenvoudiger te maken

Illlustration of a package with a parachute around the planet

Bespaar wanneer u bij Amerikaanse verkopers koopt

International Shipping van eBay is de eenvoudige manier om bij Amerikaanse verkopers te kopen, waar u ook woont. Dankzij International Shipping van eBay vindt u over het algemeen lagere verzendkosten* en kunt u gerust zijn dat eBay eventuele retourzendingen afhandelt en terugbetalingen beheert.

Belangrijkste voordelen

 • Verzendingen waarop
  u kunt vertrouwen

  Doordat eBay het internationale verzendproces inclusief douane en invoerrechten beheert, wordt uw object met betrouwbare vervoerders verzonden en op tijd afgeleverd.

 • Betaal minder
  voor verzendingen

  Over het algemeen ziet u bij International Shipping* van eBay lagere verzendkosten.

 • Toegang tot duizenden
  unieke objecten

  Dankzij International Shipping van eBay heeft u toegang tot een grote verscheidenheid aan objecten. Duizenden nieuwe aanbiedingen zijn nu binnen handbereik, waar ter wereld u ook bent.

 • Geen problemen
  met terugsturen

  Alsu een terugzending moet openen, zal eBay het proces namens de verkoper begeleiden. Voor alle objecten die via International Shipping van eBay worden verzonden, geldt een retourperiode van 30 dagen.

 • Tracking voor
  elke bestelling

  Alle bestellingen met International Shipping van eBay zijn inclusief tracking, zodat u de voortgang van uw pakket tijdens het traject kunt volgen.

 • *Vergeleken met de niet-onderhandelde verzendkosten bij veel andere internationale vervoerders; eBay heeft concurrerende verzendkosten voor International Shipping van eBay bedongen. De totale internationale verzendkosten kunnen worden gewijzigd en zijn afhankelijk van het land van bestemming, het gewicht en de afmetingen van een object.

Asian woman checking tshirts from a clothes rack in a store

Maak uw keuze uit duizenden objecten die nu beschikbaar zijn voor verzending door Amerikaanse verkopers naar meer dan 200 landen.

T-shirt in a hanger picked by hand

eBay regelt de bezorging tot aan uw deur, inclusief douanepapieren. En als er iets misgaat, regelt eBay alle problemen, inclusief retourzendingen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is International Shipping van eBay?

International Shipping van eBay is een nieuwe verzendservice die de problemen van een internationale verzending wegneemt. eBay zorgt voor tracking, douaneafhandeling en retourzendingen. Over het algemeen vindt u lagere verzendkosten* en kunt u via uw eBay-account de status van uw bestelling volgen.

*Vergeleken met de niet-onderhandelde verzendkosten bij veel andere internationale vervoerders; eBay heeft concurrerende verzendkosten voor International Shipping van eBay bedongen. De totale internationale verzendkosten kunnen worden gewijzigd en zijn afhankelijk van het land van bestemming, het gewicht en de afmetingen van een object.

Wie betaalt invoerrechten en belastingen?

Objecten die in het buitenland zijn gekocht, kunnen onderhevig zijn aan invoerrechten en belastingen die een koper moet betalen. Toepassing van invoerrechten en belastingen en het bedrag is afhankelijk van het land van bestemming en van de prijs en het gewicht van het object.

Wat voor soort objecten kan ik kopen met eBay International Shipping?

Op dit moment is International Shipping van eBay beschikbaar voor de meeste objecten met een waarde tot $ 2.500 (exclusief belastingen, heffingen en bezorgkosten) in de VS.

Objecten die vallen onder het eBay-beleid voor gevaarlijke, beperkte of gereguleerde materialen, en objecten die niet voldoen aan ons internationale handelsbeleid, zijn echter niet beschikbaar via International Shipping van eBay.

Opmerking: Dit is geen uitputtende lijst en kan bijgewerkt worden op basis van transportregelgeving en exportwetten, en op basis van macro-omgeving of internationale regelgeving.

Waarin verschillen International Shipping van eBay en het Global Shipping Program van elkaar?

International Shipping van eBay behoudt alle voordelen van het Global Shipping Program en biedt tegelijkertijd lagere verzendkosten en een veel eenvoudigere ervaring voor de koper waarbij eBay alle aspecten van internationale retourzendingen en andere claims afhandelt. International Shipping van eBay heeft in de VS het Global Shipping Program vervangen, maar het is mogelijk dat u het beschikbaar ziet bij andere aanbiedingen buiten de VS.

Hoe volg ik mijn bestellingen en waarom zie ik twee volgnummers?

U kunt uw pakket online volgen tot aan uw bezorgadres wanneer we de trackinginformatie uploaden. U ziet 2 volgnummers omdat het object via twee zendingen wordt verzonden. Ten eerste wordt het door de verkoper verzonden naar het Amerikaanse verzamelpunt voor binnenlandse verzending (eerste volgnummer). Na ontvangst van het object regelt eBay de verzending rechtstreeks naar uw bezorgadres (tweede volgnummer).

Welke landen vallen onder het International Shipping-programma van eBay?

In de onderstaande tabel vindt u een lijst met landen waarnaar wij verzenden. Houd er rekening mee dat de lijst met landen aan wijzigingen onderhevig kan zijn.

In aanmerking komende landen

Hoe herken ik aanbiedingen die International Shipping van eBay aanbieden?

Op de objectenpagina ziet u naast de verzendkosten de verzendmethode met het label “eBay International Shipping”.

Als er meerdere verzendopties worden aangeboden, kunt u de verzendgegevens bekijken en de prijs en geschatte leverdatums voor elke beschikbare optie vergelijken. In dit geval kunt u bij het afrekenen de verzendmethode kiezen.

Welke bescherming biedt International Shipping van eBay?

Het gebruik van International Shipping van eBay heeft een aantal voordelen, waaronder bescherming via de Geld-terug-garantie van eBay:

 • Als een object tijdens internationale verzending verloren gaat of beschadigd raakt, kunt u een claim bij de Geld-terug-garantie van eBay indienen.
 • Als u niet tevreden bent met uw object, kunt u een retouraanvraag indienen.

eBay regelt voor de verkoper alle internationale retourzendingen die via International Shipping van eBay worden verzonden, waardoor het proces voor u veel eenvoudiger wordt. U hoeft geen contact op te nemen met de verkoper.

Valt het object dat ik bestel onder de Geld-terug-garantie van eBay?

Ja, alle objecten die u via International Shipping van eBay hebt besteld, vallen onder de Geld-terug-garantie van eBay. Dit betekent dat u uw geld kunt terugkrijgen als een object niet is aangekomen, defect of beschadigd is, of niet overeenkomt met de aanbieding.

Kan ik mijn object terugsturen?

Ja, objecten die met International Shipping van eBay zijn verzonden, kunnen tot 30 dagen na de bezorgdatum worden geretourneerd.

Wat moet ik doen als ik een object wil terugsturen of om terugbetaling wil vragen?

Als u van gedachten bent veranderd over een object dat u heeft gekocht, als er iets mis mee is, of als u het object niet hebt ontvangen, kunt u een retouraanvraag indienen. Klik gewoon op "Dit objecten terugsturen" of "Ik heb het niet ontvangen", net als bij andere bestellingen, en eBay zorgt ervoor. U hoeft niet rechtstreeks contact op te nemen met een verkoper.

Als u nog vragen heeft, bekijk dan de instructies over hoe u een retouraanvraag indient.

Waar is eBay verantwoordelijk voor en met wie kan ik contact opnemen bij vragen of opmerkingen?

eBay is verantwoordelijk voor alles met betrekking tot het internationale gedeelte van uw aankoop. Hieronder valt het instellen van internationale verzendkosten, het beheren van internationaal transport en andere logistieke aspecten.

eBay beheert ook retourzendingen, terugbetalingen en andere claims. Eventuele vragen of opmerkingen die u na de koop heeft, moeten worden gericht aan het klantenserviceteam van eBay.

Aanvullende sitenavigatie