Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips

Hoe kan ik feedback geven over een lid dat op dit moment geen geregistreerde gebruiker van eBay is?

Je kunt geen feedback geven op iemand die niet bij eBay staat ingeschreven. Je kunt alleen feedback achterlaten als deze persoon binnen 60 dagen na afloop van de aanbieding weer is ingeschreven bij eBay.

We raden je aan om geen betaling te sturen aan een verkoper die niet meer bij eBay is ingeschreven.

Als je een betaling gestuurd hebt aan een niet meer bij eBay ingeschreven verkoper en je het object nog niet ontvangen hebt na een redelijke periode, open dan een "Object niet ontvangen" geschil. Wil je meer weten over deze procedure en wat je kunt doen om geld terug te krijgen van eBay of PayPal, klik hier.

Als een bieder op een object geen geregistreerde gebruiker van eBay meer is na het winnen van je veiling, verstuur dan geen objecten totdat de betaling volledig is ontvangen. Als je geen betaling ontvangt, open dan een Geschil wegens onbetaald object om zodnoende je verkoopcommissie terug te krijgen. Je kunt het geschil direct sluiten, aangezien de koper niet langer bij eBay is ingeschreven.

Opmerking: de melding 'Niet-geregistreerde gebruiker' kan erop duiden dat een lid zich bij eBay heeft uitgeschreven of dat de inschrijving tijdelijk door eBay is geschorst. Als eBay van een bepaald lid bijvoorbeeld niet over de juiste contactgegevens beschikt, kan de inschrijving worden geschorst totdat de nieuwe contactgegevens zijn doorgegeven. In dergelijke gevallen verschijnt het lid als Niet-geregistreerde gebruiker en mag hij niets op eBay kopen of verkopen. Wij verwijderen ook negatieve en neutrale feedback die is gegeven door leden die naderhand worden geschorst.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.