Hulp
Hulp
Zoeken in Hulp-pagina's 
(Hiermee wordt niet naar objecten of producten gezocht)
 ZoekenTips

Contact opnemen met eBay-leden


Als je een vraag hebt over een object of wil je met je transactiepartner praten, zie je hieronder hoe je contact kunt opnemen met eBay-leden. Je moet je bij eBay inschrijven om contact met andere te kunnen opnemen.

Stel een vraag over een object

Zie hieronder hoe je vóór, tijdens of na een transactie vragen kunt stellen:

 1. Lees de aanbieding nauwkeurig. Soms zie je veelgestelde vragen of vragen van andere kopers in de objectbeschrijving of in het gedeelte onder de objectbeschrijving.

 2. Klik op de objectpagina op de link Een vraag stellen.

 3. Op de pagina Antwoorden vinden kies je het onderwerp dat het best bij je vraag past en zoek je je vraag in de vragen en antwoorden die worden weergegeven.

 4. Als je je vraag niet kunt vinden, klik je onder Hebben we je vragen beantwoord? op Nee, ik wil contact opnemen met de verkoper. Vervolgens klik je op Doorgaan.

 5. Voer op de pagina Contact opnemen met de verkoper in de betreffende ruimte je vraag in. Afhankelijk van het onderwerp dat je in stap 3 hebt geselecteerd, wordt je mogelijk gevraagd om aanvullende informatie over je vraag te verstrekken.

 6. Voer de verificatiecode voor beveiligingsdoeleinden in en klik op Verzenden.

Opmerking: niet alle verkopers accepteren vragen voordat je een object aanschaft, maar alle verkopers accepteren vragen nadat je een object hebt gekocht.

Verzend een bericht naar een ander lid

Je kunt een ander eBay-lid een bericht kunt sturen via Berichten. Dit doe je als volgt:

 1. Klik op de gebruikersnaam van het lid naar wie je een e-mail wilt sturen. Als je de gebruikersnaam of het e-mailadres al weet, kun je deze gegevens invoeren op de pagina Uitgebreid zoeken.

 2. Op de pagina Mijn wereld van het lid, klik je op de link Contact opnemen met lid en voer je je bericht in.

 3. Er wordt een dialoogvenster geopend. Selecteer onder Voor object in de vervolgkeuzelijst een object dat je hebt aangeschaft of gevolgd of selecteer Objectnummer invoeren en voer het objectnummer in voor de aanbieding waarover je een vraag stelt.

 4. Klik op Doorgaan.

 5. Kies op de pagina Antwoorden zoeken op het onderwerp dat het beste aansluit bij je vraag en zoek naar je vraag in vragen en antwoorden die worden weergegeven.

 6. Als je je vraag niet kunt vinden, klik je naast Hebben we je vragen beantwoord? op Nee, ik wil contact opnemen met de verkoper . Vervolgens klik je op Doorgaan.

 7. Voer op de pagina Contact opnemen met de verkoper in de betreffende ruimte je vraag in. Afhankelijk van het geselecteerde onderwerp wordt je mogelijk gevraagd om aanvullende informatie over je vraag te verstrekken.

 8. Voer de verificatiecode voor beveiligingsdoeleinden in en klik op Verzenden.

Opmerking: als je vraag geen betrekking heeft op een specifiek object dat het lid te koop aanbiedt, schakel je in stap 6 hierboven het selectievakje Mijn vraag gaat niet over een object in. Nadat je op Doorgaan hebt geklikt, wordt een pagina weergegeven waarop je je vraag kunt invoeren en op Verzenden kunt klikken.

Jouw e-mailadres en dat van het ander lid blijven vertrouwelijk. Je kunt je bericht bekijken en beantwoorden door naar Mijn eBay te gaan en op de tab Berichten te klikken. In het gedeelte Contacten aan de linkerkant van de pagina klik je op de link Zoeken naar lid en contact opnemen.

Vraag de contactgegevens van een gebruiker op

Je kunt de contactgegevens van het lid opvragen na een succesvolle transactie.

 1. Klik boven aan een eBay-pagina op de link Uitgebreid zoeken.

 2. Klik links op de pagina onder het gedeelte Leden op de link Contactgegevens zoeken.

 3. Geef de gebruikersnaam van het lid op en het objectnummer voor de transactie.

We sturen de contactgegevens, zoals de naam, de plaats en het telefoonnummer van het lid, naar je geregistreerde e-mailadres. Je mag deze gegevens alleen gebruiken in overeenstemming met ons privacybeleid. Het lid ontvangt dan ook jouw contactgegevens.

Lees ons beleid voor contactgegevens voor meer informatie.

Zoek naar een lid

Je vindt het profiel van een lid door te zoeken op gebruikersnaam of e-mailadres.

Enkele beperkingen

Omdat wij veel waarde hechten aan de privacy van leden, kun je alleen contactgegevens opvragen van leden die zijn betrokken bij een succesvolle transacties.

Contactgegevens van internationale gebruikers zijn soms beperkt door internationale wetgeving.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je meer hulp nodig hebt of nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Contact met ons opnemen

Heb je een vraag? Wij kunnen je helpen.

 Contact opnemen

Vraag het aan andere leden

Krijg hulp van andere eBay-leden. Ga naar het Antwoordcentrum om een vraag te stellen.